"Het enige wat tussen jou en je doel staat, is het excuus dat je zelf verzint waarom het niet gaat lukken"

Small group training

Betaalbaar

No nonsense

Blijvende resultaten

Small group training: gezellig en effectief

Werk je liever in een klein gezelschap aan je doelen? Dan is small group training bij Roodenburg Coaching vast iets voor jou! Vanuit regio Wateringen, Kwintsheul, Poeldijk of Rijswijk ontvangen wij jong en oud voor de leukste small group trainingen. Gezellig maar niet massaal.

Fysiek én mentaal gaan we samen de uitdaging aan: afvallen, uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en coördinatie, alle aspecten komen aan bod. Elke small group krijgt een training op maat, aangepast aan de groepsdoelen. Vandaar dat wij ook altijd letten op de groepssamenstelling. Elke small group heeft een eigen focus, bijvoorbeeld vooral afvallen of spierkracht ontwikkelen.

Small group training
Small group training

Een maatje meer? probeer fitcamp!

Fitcamp is er zowel voor de beginnende sporter als voor mensen met een maatje meer. Lekker rustig aan beginnen met gelijkgestemden. Dat maakt dat je je op je gemak voelt en rustig je conditie kan gaan opbouwen. Je zult zien hoe snel dat gaat! Met twee trainingen per week merk je al resultaat.

De afwisseling die fitcamp kenmerkt zorgt ervoor dat fitcamp een ideale combinatie is van cardio- en krachttraining in de buitenlucht. Fitcamp heeft als voordeel dat je snel conditie opbouwt. Met twee trainingen per week boek je al resultaat: spieropbouw, vetverbranding, een verbeterd uithoudingsvermogen, een verbeterde coördinatie en een verbeterde lenigheid.

Woon je in regio Wateringen, Kwintsheul, Poeldijk of Rijswijk?

En lijkt small group training of fitcamp je wat? Kom het gerust eens uitproberen. Wij bellen u graag terug!

13 + 15 =