Uitleg sporten

Circuit training met 1 x bovenlichaam oefeningen met core en buikspieroefeningen en de tweede training ligt de nadruk iets meer op beenoefeningen, 2 x per week verschillend programma gericht op zoveel mogelijk afwisseling én uitdaging op maat.

Een kleine groep van max 3 personen, informele sfeer, laagdrempelig en ieder niveau in te stappen.

Personal training Wateringen is open van 07.00 s’ochtends tot 10.00 s’avonds

Manuela

Ik ben eraan begonnen, omdat ik niet tevreden was met hoe ik eruit zag. Sinds mijn start ben ik redelijk wat kilo’s afgevallen, maar het belangrijkste vind ik dat ik steeds gelukkiger wordt van wat ik zie in de spiegel. Dat gevoel uit zich weer in mijn gedrag waardoor ik beter door het leven ga.

De trainingen die ik volg zijn niet te vergelijken met hoe ik zelf sport. Onder andere omdat ik qua training geen kennis heb van wat effectief is en hoe je een training samen stelt. Maar ook dat je grenzen steeds worden verlegd, je kan meer dan je denkt. Met Erwin train ik effectiever, maar leer ik ook hoe ik mezelf moet trainen en consequent kan blijven. Op deze wijze kan ik de stap nemen om uit eindelijk mijn eigen stok achter de deur te zijn.

 

Aga

2 jaar geleden kwam ik bij Erwin terecht. Sinds ik met Erwin train ben ik veel fitter, loop ik weer hard en heb ik geen last van stress meer.

Ook ben ik bijna 6 kilo afgevallen en de nodige centimeters kwijt geraakt en dat is alleen maar begin omdat ik met hem verder wil treinen. Dit komt naast het sporten ook door een gezond eetpatroon waar mijn coach mij heel goed in geadviseerd en begeleid heeft. Ik ben heel erg tevreden.