Over

 

Betaalbaar

 

No nonsense

 

Blijvende resultaten

 

Personal training met Roodenburg Coaching, onze visie

Oprichter en drijvende kracht achter Roodenburg Coaching (2015) is personal trainer Erwin Roodenburg. Hij werkte acht jaar als automonteur bij Mercedes, maar was altijd al een fanatiek sporter. Dat het roer om ging was dus niet zo vreemd! Voor zichzelf beginnen, dát was zijn droom. Met een AALO opleiding tot personal trainer en voedingsdeskundige legde Erwin een grondige basis, die hij verder uitbreidde met een unieke methode: de verandering van mindset. Afvallen maar jezelf deep down als dik persoon blijven zien? Klinkt gek, maar zo gaat het vaak. Dat zorgt ook voor terugval. Personal training van Roodenburg Coaching gaat hieraan voorbij.

Verander je mindset voor blijvende resultaten

Mindset, dat is waar het allemaal om draait bij Roodenburg Coaching. Dat vereist commitment. Doe de deur dicht, gooi de sleutels weg en er opent zich een andere deur. Daar ligt de blijvende verandering. Met zowel personal training als small group training gaan wij jouw grenzen verleggen. Niet in je vertrouwde kringetje blijven, maar toewerken naar echte verandering. Puur door training en voeding krijg je niet het optimale resultaat. Misschien voor even, maar er is nog iets nodig: een andere mindset. Fysiek en mentaal een blijvende omslag doormaken. Cliënten het lichaam en leven geven dat ze graag willen, dat vinden wij fantastisch!

Roodenburg Coaching

"Een andere mindset is de sleutel tot blijvende resultaten"

– Erwin Roodenburg, oprichter van Roodenburg Coaching

En wat wil jij?

Afvallen met een personal trainer? Liever small group training? Of misschien wil je je baas overtuigen van bedrijfsfitness?