Over Erwin

In 2015 heb ik de knoop doorgehakt en mijn baan in loondienst opgezegd en ben vervolgens voor mezelf begonnen. Het was een spannende stap, want ik had een koophuis, mijn dochter was net 1 jaar geworden en mijn schoonmoeder was ernstig ziek.

De coach die ik toen had liet mij inzien dat 1 kar vooruit duwen effectiever is dan 2 dus nam ik de beslissing, ook al wilde velen me behoeden voor de risico’s. Ik moest het doen. Voor mij. Ik wilde geen loondienst meer. Ik wilde vrij zijn.

Toen kwamen al mijn tekortkomingen boven. Ik zag mijzelf als verlegen, klein of minder belangrijk als sommige mensen, ik handelde als een pleaser, durfde niet voor mijzelf op te komen, had moeite met aanspreken van mensen en ik ben er ongetwijfeld een paar vergeten. Daar kon ik geen aandacht meer aan besteden, want er moest geld verdiend worden.

Dus ondanks de verhalen die ik had over mezelf, kwam ik in actie, ging ik van sportschool naar sportschool en van deur tot deur, voor de AH staan om mensen te verzamelen om bij me te sporten. En ik coachte hun direct op het loslaten van de verhalen die het resultaat in de weg staan.

Ik creëerde een echt commitment om mijn doel te bereiken. Dit is waar ik mensen nu bij help.

Samen ruimen we de overtuigingen uit de weg die jou in de weg staan, doorbreken we de excuses die je houden waar je staat en creëer jij de resultaten die je wil.

Wil je kijken of ik je hier bij kan helpen? Stuur me een bericht.

Roodenburg Coaching

"Een andere mindset is de sleutel tot blijvende resultaten"

– Erwin Roodenburg, oprichter van Roodenburg Sport & Coaching