Mindset coaching

Is het verhaal dat jij jezelf vertelt de absolute waarheid? Of is er een stemmetje dat zegt: “Jij kan dit niet! Doe niet, want dat is gevaarlijk!” En houden die waarheid en dat rookgordijn je tegen bij het werken aan een gezond lijf? Heb je daarom nog steeds last van die overtollige kilo’s?

Misschien vertel je jezelf wel dat je niet mag afvallen, omdat je de aandacht niet wil? Misschien ben je zelfs wel bang dat het weer niet lukt en dat je erachter komt dat jij echt niet kunt sporten of afvallen? Misschien zelfs wel dat je het niet waard bent om af te vallen of gezond en fit te zijn?

Dan wordt het tijd dat je eens gaat kijken naar hoe jij jezelf ziet. Naar de waarheden die je jezelf vertelt. Zijn die wel waar?

Samen kijken we naar jouw verhalen en die gaan we ombuigen naar verhalen die je positief naar jezelf leren kijken. Ik luister naar je verhaal en prik door de aannames en de smoesjes heen. Zo help ik je om de stappen te zetten die je nodig hebt om het volgende niveau te bereiken in je leven en werk.

Ben jij iemand die zichzelf verhalen vertelt en daar klaar mee is? Die niet meer wil luisteren naar het kleine stemmetje in je achterhoofd dat zegt dat je dingen niet moet doen of kan? Wil jij de volgende stap zetten en de kracht hebben om gewoon zelf de keuzes te maken die je wil?

Ik begeleid je naar een krachtige versie van jezelf met een sterke mindset zodat je onbevreesd je eigen keuzes kan maken die je brengen waar je wil. Als jij het commitment kunt opbrengen om die stappen te maken die je nodig hebt, als je het jezelf waard vindt om in te investeren, om het beste uit jezelf te halen, dan is mijn coaching iets voor jou.

Ben je geïnteresseerd om samen te werken, bekijk dan wat ik jou te bieden heb!

 

Dit is niet voor jou als je

Q

Geen commitment kunt opbrengen

Q

Niets wil veranderen

Q

Geen beter leven wil

$

Een nieuwe mindset

Check mijn presentatie over Transformatie.

"

Een nieuwe mindset

Check mijn presentatie over Transformatie.

Wat de deelnemers zeggen

Charles

Na jaren van wisselende diëten en sportscholen, ben ik in 2017 met 1 op 1 coaching bij Erwin gestart.

Geen excuses en smoesjes meer en dit samen met de juiste voedingsadviezen ga je snel resultaat zien.
Maar het belangrijkste is dat Erwin je weer op het rechte pad zet na een gezellig weekend of vakantie. (en die komen er genoeg) Hij leert hier mee om te gaan, zodat je snel weer de balans heb terug gevonden.

Je raak je kilo’s kwijt en zit beter in je vel, ook de conditie gaat met sprongen voor uit. Nu hij zijn eigen ruimte heeft gevonden is de cirkel rond.

Yvonne

Ik heb bij Erwin naar alle tevredenheid vier maanden een programma van sporten, coaching /voedingsadvies gevolgd.

Erwin geeft goed advies, en is geduldig. Je moet het zelf doen, hij is de “stok”achter de deur. Een aanrader!

Kim

Ik heb meerdere afvalpogingen, diëten, shakes etc. gevolgd waar het de 1e weken eraf vliegt, maar de weken erop ook weer aanvliegt.

Van alles heb ik geprobeerd maar telkens was ik na een tijdje weer terug bij af. In 2017 heb ik een lieve mooie gezonde zoon op de wereld gezet, toen kwam het besef dit niet de levensstijl is die ik wilde. Ik wil niet door mijn overgewicht dingen moeten laten die ik leuk zou vinden om met mijn zoontje te doen. Ik had die stok achter de deur nodig. Zo doende dat ik bij Erwin aan de deur heb geklopt, bij hem heb ik geleerd dat ik mijn mindset moet aanpassen en hoe ik dat doe. Kijken op langere termijn; ‘Als ik deze traktatie, deze reep chocolade of bak chips nu laat staan heb ik daar op de langere termijn veel meer plezier van.’
Door het sporten en de coaching sessies ben ik in totaal ongeveer 20 kilo afgevallen, ontzettend blij en trots! Op naar de rest!

Is een van deze dingen op jou van toepassing?

N

Jij bent gedreven

N

Je hebt een waakvlam die je wil aanwakkeren tot een vuur

N

Je wil blijvend afvallen door te trainen

N

Je wil je lichaam en jezelf als persoon sterker maken